> Fotoreportage
Een impressie van de verschillende mogelijkheden met composiethout.

vragen of een offerte? mail naar:

composiet@basicconstruct.nl 

 

 

 Composiethout

Milieubewust en duurzaam bezig zijn. Dat is waar de maatschappij vandaag de dag om vraagt. Basic Construct B.V. realiseert zich dat als geen ander en probeert op een zo'n (milieu)bewuste en verantwoordelijke manier om te gaan met grondstoffen en materialen. Composiethout past om die reden dan ook perfect in het aanbod van Basic Construct B.V.

Het materiaal bestaat voor 50 % uit loofbomenhout en 50 % uit HDPE ( Hoge Dichtheid Polyethyleen), en is uiterst duurzaam. Bovendien is het recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu. De mogelijkheden en toepassingen zijn zeer veelzijdig; van stijlvolle, solide (dak)terassen en balkonoplossingen, tot exclusieve steigertoepassingen. Het is tevens geschikt voor toepassingen in zowel particuliere als openbare werken, bouw, industrie en waterwerken.

> Voor een fotoreportage klik hier!

Het materiaal is:

  • Vlek-, mos- en schimmelvrij
  • Termiet-, lak, kever-, en houtwormbestendig
  • Sterk, heeft een natuurlijke uitstraling en is blijvend mooi.
  • Slijtvast, uiterst duurzaam en onderhoudsarm.
  • Te bewerken als traditioneel hout.

Door het inkapselen van de houtdeeltjes in een dunne laag HDPE kunststof wordt de weersbestendigheid en daarmee de levensduur gewaarborgd. Stof en vuil hechten zich niet aan het materiaal. Het blijft -ook onder natte condities- antislip en bestand tegen vorst, regen ijzel, pekel, sneew en zeewater alsmede chloorwater van bijvoorbeeld zwembaden en jacuzzi's.

Specificaties:

Download hier een overzicht van alle specificaties.

Andere benamingen:

HKC, WPC, kunsthout, houtkunststof, houtcomposiet, houtkunststofcomposiet, composiethout, composietplank, kunststofplank, kunststof vlonder, plastic vlonderdelen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat, stuurt u dan een email naar: composiet@basicconstruct.nl.

____________________________________________________________